A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Направена бе първата копка на поредния обект в Златоградпонеделник, 17 Септември 2012  1257

Направена бе първата копка на поредния обект в ЗлатоградНа 15 септември 2012г. кметът на община Златоград – Мирослав Янчев, даде официален старт на строителните дейности на поредния обект-част от концепцията за централната градска част- „Благоустрояване на площад в гр. Златоград”.
Строителните работи на обекта се очаква да завършат в рамките на два месеца, а общата стойност на договора за строителство е 1 066 607, 24 лева без ДДС. Фирмата изпълнител на проекта е „Меаца” ЕООД гр. Кърджали, като строителният надзор ще бъде осъществяван от „Термоконтрол сървиз” ЕООД гр. Плевен.
На събитието присъстваха Недялко Славов – народен представител от ПП ГЕРБ, главният проектант на проекта за благоустрояване на централния площад – арх. Олег Николов, председателят на общински съвет Златоград, общински съветници, жители и гости на община Златоград.
Кметът на община Златоград изрази удовлетвореността си от това, че с реализацията на този обект, ще се даде един завършен вид на централната част на Златоград.
Народният представител г-н Славов даде Златоград за пример, не само на областно ниво, но и в цяла южна България, за това как местната власт активно успява, в условия на криза, да привлече и реализира европейски средства чрез различни проекти.
С благоустрояването на площада ще се промени изцяло визията на централната градска част, ще се увеличат значително пешеходните зони, зоните за отдих и зелените площи, в изпълнение на основните приоритети на местната власт - да се превърне Златоград в по-доброто място за живеене.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
44

Актуално
Предстоящи събития