A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Мирослав Янчев встъпи в длъжност "Кмет на община Златоград"петък, 11 Ноември 2011  1184

Първият работен ден на кмета Мирослав Янчев, от мандат 2011-2015 година, бе белязан с множество срещи с граждани и общински служители.
На 10 ноември-четвъртък, кметът Янчев положи клетва за защита интереса на гражданите на община Златоград. Заедно с него, новоизбраните кметове на населените места в общината: г-н Хари Торманов-кмет на с. Старцево, г-н Зарко Хаджиев-кмет на с. Ерма река, г-н Захари Кадиев-кмет на с. Долен и г-н Митко Баткаджов-кмет на с. Аламовци обещаха пред събралото се множество да работят в полза на обществения интерес, спазвайки законите на Република България. На тържествената церемония, проведена в голямата зала на ОНЧ „Просвета-1908“, пред своите съграждани, г-н Янчев благодари за подкрепата на всички, които направиха своя свободен избор и му гласуваха за втори път доверие. Обръщайки се към положилите клетва новоизбрани общински съветници, присъстващи на тържествената церемония, кметът изрази надежда и готовност заедно да защитават обществения интерес и да докажат с резултатите от съвместната си работа, че хората в община Златоград са направили правилния избор.
На проведеното първо заседание, общинските съветници не избраха Председател на новия Общинския съвет и насрочиха друга сесия за 17.11.2011 година, която може да бъде проследена на живо от всички, които желаят. Информация за мястото и часа на нейното провеждане ще бъде предоставена допълнително.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
51

Актуално
Предстоящи събития