A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Министърът на образованието и науката бе гост на Златоградчетвъртък, 22 Ноември 2018  528

Министърът на образованието и науката бе гост на ЗлатоградНа 21 и 22 ноември Красимир Вълчев – министър на образованието и науката гостува в град Златоград, където се включи в мероприятия по повод Празника на града и проведе работна среща с директори и учители от образователните институции в общината.
Той, заедно с Кмета на Община Златоград Мирослав Янчев, Областния управител на Област Смолян Недялко Славов и Началника на РУО, Смолян - Мария Семерджиева, посети ДГ „Радост” Златоград, където се запозна с извършените наскоро ремонтни дейности на покрива и вътрешните помещения в детското заведение. Директорът на детската градина изказа своята благодарност за подкрепата, която МОН оказа през последната година относно извършените ремонтни мероприятия.
Визитата на Министъра продължи с работна среща в ОУ „Васил Левски” с директорите на училища и детски градини в община Златоград, като преди това посети класните стаи и поздрави ученици от първи клас. Разгледа спортния корпус в училището и се впечатли от плувния басейн, отбелязвайки, че са малко училищата в България, които могат да се похвалят с подобно съоръжение. На последвалата среща министър Вълчев запозна всички с бъдещите мерки, които МОН ще предприеме, за подобряване качеството на образованието и в по-малки общини и населени места.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


петък, 06 Януари 2023
143

Актуално
Предстоящи събития