A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НАЗНАЧИ ДВАМА ЗАМЕСТНИК-УПРАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯНвторник, 01 Септември 2009  1343


В края на миналата седмица министър-председателят Бойко Борисов назначи заместник-областните управители на област Смолян – златоградчанинът Недялко Славов и Чавдар Фурлански.
Недялко Живков Славов, получи голяма подкрепа на златоградската общественост и на цяла смолянска област на тазгодишните парламентарни избори и община Златоград имаше голям шанс, за втори път, да излъчи свой народен представител.
Недялко Славов е роден на 16.07.1973 година. Завършва Икономическия университет в гр. Варна. Общински съветник в община Златоград.
Като кандидат за народен представител той заяви пред своите избиратели, че действията му ще бъдат насочени към конкретни инициативи за подобряване жизнения стандарт в нашия регион. „Ще работя за подобряване на публичната инфраструктура и условията за бизнес в района. Основна моя мисия ще е ускореното отваряне на граничния ни пункт с Гърция.”
Изразяваме надежда, че от позицията на заместник-управител на област Смолян ще спомогне за превръщането на региона ни в по-доброто място за живеене!


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития