A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Мащабен проект на община Златоград получи отличие от Камарата на строителите в Смолянпонеделник, 18 Ноември 2013  951

Мащабен проект на община Златоград получи отличие от Камарата на строителите в СмолянС празнично мероприятие отбелязаха края на активния строителен сезон 2013 година, членовете на Областно представителство на Камарата на строителите в Смолян. Празникът на строителите бе уважен от Областния управител на Област Смолян–г-н Димитър Кръстанов, Кмета на Община Златоград – г-н Мирослав Янчев, колеги от Камарата на инженерте в инвестиционното проектиране и др.
На мероприятието бе излъчена мултимедийна презентация на обекти, реализирани от членовете на КСБ Смолян за през периода 2012-2013 година.
Празненството не мина и без награди и изненади за строителите. Председателят на Областното представителство на КСБ- Смолян г-жа Весела Цолова, връчи Препоръки за високопрофесионални качества и достижения на всяка една от представените на събитието фирми-членове на КСБ- Смолян. А това са: „Артстрой”, „Инфрастройгруп”, „Дюлгер”, „Мурджев-Транс”, „Виденица- 2004”, „ВИК- Строй”, „Тандем Инвест”- Чепеларе, „Стифстрой” , „Талант -М” и др. Г-жа Цолова заяви, че членовете на КСБ ОП-гр.Смолян са достойни и надеждни партньори, доказали се през годините и им пожела много подписани договори и успешно завършени обекти.
Две от фирмите-строители, бяха отличени с приза „Изпълнител на ключов обект”, това са „Виастройинженеринг” ООД гр. Смолян и „Крис – МТ” ООД гр. Мадан. „Крис МТ” ООД е водещ изпълнител на обект „ Изграждане на комуникационно трасе Златоград (ГП Златоград) – Термес – Ксанти. Наградата бе връчена на управителя г-н Владимир Кехайов от Кмета на Община Златоград - г-н Мирослав Янчев, които пожела на родопските строители още много добре реализирани инвестиции. Инж.Албен Родопманов, в качеството на управител на „Виастройинженеринг” ООД, получи отличието си за изпълнението на ремонтните работи на главен път Асеновград-Чепеларе от Областния управител – инж. Димитър Кръстанов. Освен че бяха поздравени изпълнителите, бе изтъкнато ключовото значение на двата мащабни обекта за Смолянска област и за Южноцентрална България изобщо.
„Родопа-Трейс” ЕООД получи признание от колегите си за престижното отличие – Сребърна награда на национално ниво в категория средни предприятия за втора група строежи, с което „Родопа трейс” ЕООД бе удостоена на Бала на строителите в гр. София, навръх Димитровден 2013 година.
Строителите показаха, че дори и в трудни времена тяхната гилдия е единна и сплотена, както в делниците така и в празниците, като се забавляваха с песни и хора до ранни зори.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития