A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Кметът на Златоград с приз от Синдиката на българските учителипонеделник, 17 Декември 2018  712

Кметът на Златоград с приз от Синдиката на българските учителиЗа втори път Община Златоград е отличена от Синдиката на българските учители, тази година в категорията за „Най-добър социален партньор – кмет”.
Церемонията по награждаването се състоя в София, по време на заключителния етап на националните конкурси на Синдиката на българските учители, на 14 декември.
От Област Смолян наградени бяха Здравка Ефремова – председател на ОбКС на СБУ Златоград, в категория „Синдикалист на годината”. Лиляна Балийска – Директор на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” с. Смилян, Община Смолян бе отличена в категория „Най-добър социален партньор – директор”. Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев взе приза за „Най-добър социален партньор – кмет”. Отличията бяха връчени от Красимир Вълчев – Министър на образованието и науката, проф. д-р Янка Такева – Председател на СБУ и Пламен Димитров – Президент на КНСБ.
Кметът Янчев изказа своите благодарности за полученото отличие и сподели, че в действията си местната власт в Община Златоград винаги е била водена от това, да бъде създадена модерна среда за образование, обучение, работа и спорт за жителите й, с което се допринася за отличните резултати, които постигат децата. Образованието е най-важната стъпка към личния успех и развитието на родното място.
Община Златоград реализира множество проекти във всички учебни заведения на територията на общината, с което се укрепи социалното сътрудничество между институциите.
Мирослав Янчев пожела на всички просветни деятели да отстояват идеите си, да насърчават позитивното в младото поколение, да съхраняват традициите и утвърждават родолюбието.


ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития