A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Кметът на Община Златоград и Цветан Цветанов откриха спортната площадка в с. Старцевосряда, 17 Октомври 2018  619

Кметът на Община Златоград и Цветан Цветанов откриха спортната площадка в с. Старцево Гости на мероприятието бяха още д-р Красимир Събев – народен представител от 22 МИР Смолян и областният управител на Област Смолян Недялко Славов. Спортният празник уважиха и проектантът на обекта арх. Станислав Луков, „Луков дизайн” ООД гр. Кърджали, строителният надзор, изпълняван от „Екоинженеринг” ЕООД, с управител инж. Надя Петкова и изпълнителят на строителните дейности - „Строител” ЕООД гр. Златоград, с управител Христо Петков.
Един от основните приоритети на местната власт е развитието на масовия спорт и създаване на условия за здравословен начин на живот на децата и подрастващите в Община Златоград. В изпълнение на тези цели се изгради едно ново, модерно, спортно съоръжение, което дава възможност за по-добри условия за здравословен начин на живот на младите хора в село Старцево. Спортната площадка е многофункционална и предоставя възможност за практикуване на шест вида спорт - баскетбол, волейбол, футбол на малки вратички, хокей на трева, хандбал и тенис на корт. Обособен е и фитнес на открито, както и детска площадка за най-малките.
В обръщението си към присъстващите кметът на Община Златоград изказа своята благодарност към правителството за подкрепата, която общината получава за реализирането на редица проекти, важни за населените места в региона. Изрази и радостта си от това, че вече много деца и подрастващи, както и жителите на селото ще имат възможност да спортуват активно и да прекарват пълноценно свободното си време. Към поздравленията се присъедини и областният управител- г-н Славов, който увери, че държавната власт винаги е подкрепяла значими местни инвестиции.
Господин Цветанов също отправи поздрави и пожела на децата да спортуват активно, като така ще изразходват своята енергия по полезен начин. Призова да пазим това, което е изградено, за да се ползва не само от сегашното младо поколение, но и от следващите.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 06 Юни 2022
51

Актуално
Предстоящи събития