A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Евродепутатът Владимир Уручев се срещна и разговаря с общинските съветници, представители на местната изпълнителна власт и граждани на община Златоградсряда, 25 Февруари 2009  1434

Евродепутатът Владимир Уручев се срещна и разговаря с общинските съветници, представители на местната изпълнителна власт и граждани на община ЗлатоградНа 25.02 в залата на общински съвет Златоград, евродепутатът Владимир Уручев, който е на двудневна обиколка в Смолянска област, се срещна и разговаря с общинските съветници, представители на местната изпълнителна власт и граждани на община Златоград. Целта на срещите на евродепутатите в страната ни, е да се направи оценка на работата с местните власти. Много са проблемите пред българските общини, чакащи субсидии, преди всичко от еврофондовете, за подобряване на инфраструктурата и на качеството на живот. Особено важно е в тази насока да има контрол и прозрачност за разходване на парите от Структурните фондове и Кохезионния фонд на Европейския съюз.
Преди срещата с представителите на местната власт, евродепутатът Владимир Уручев се срещна с учениците от СОУ „Антим” и ПГ „Христо Ботев”, на които лично връчи европейски дневници, които са по проект на Европейската комисия и дават информация за работата на европейския парламент, за обучение на младите хора и защита на потребителите.
Обиколката на евродепутата Владимир Уручев в община Златоград завърши със среща в с. Старцево.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИ


петък, 06 Януари 2023
106
вторник, 03 Януари 2023
143

Актуално
Предстоящи събития