A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

Децата на община Златоград празнуват своя ден!понеделник, 01 Юни 2009  1430

Децата на община Златоград празнуват своя ден!Международният ден на детето – 1 юни, бе отбелязан в община Златоград с богата музикална програма и парад на хвърчилата, организиран от Общински детски комплекс, ЦДГ „Снежанка” и ЦДГ „Радост” с финансовата подкрепа на Общинска администрация Златоград и регионална кабелна телевизия „САТ-ТМ”, Златоград. На градския площад, деца от детските градини в Златоград пяха и танцуваха, а ученици от ОУ „Васил Левски” демонстрираха, пред събралите се родители и учители, умения да владеят полета на хвърчилата. На всички присъстващи малчугани, кметът на община Златоград-Мирослав Янчев, заедно с председателя на общинския съвет-Пламен Чингаров, заместник-кмета на община Златоград-Елмира Пехливанова и председателя на настоятелството на ОДК-Емилия Кръстева, раздадоха български знаменца.
На децата, които тази година посрещнаха своя празник в болницата, кметът им поднесе лично подаръци и пожелания за скорошно оздравяване.
Подаръци и пожелания за весело и безгрижно детство, получиха от кмета на общината и децата от дневен център „Зора” и детска ясла „Мир”.


Още снимки

ОЩЕ НОВИНИАктуално
Предстоящи събития