A- A+ A
Община Златоград
Официален уеб сайт

Горещ телефон
03071/ 2580

    

НОВИ ПОСТИЖЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ СОУ „АНТИМ I ”четвъртък, 12 Април 2012  1239

На 6 април бяха обявени резултатите от Единадесетия национален конкурс „Бог е любов” на тема „Вярвам и обичам”. Национална комисия, определена от министъра на образованието, младежта и науката, е класирала ученическите произведения по направления и възрастови групи.
Александрина Живкова Крушкова- ученичка от 10 В клас в СОУ „Антим I” гр. Златоград е отличена с призова награда, като нейната творба е класирана на първо място. Стихотворението й е определено за най-добро в жанра във възрастовата категория 9 – 10 клас. Авторите на отличените на първо място творби ще бъдат наградени на тържествена церемония през месец април 2012 г.
В първото национално състезание по български език , организирано от сдружение на учителите филолози „Любословие”, участваха 37 ученици от СОУ „Антим I”. Със сребърна грамота за постигнат втори резултат в състезанието е отличена Беатрис Ивайлова Бурдева- ученичка от 11а клас.
В Деветото издание на конкурса за образователно-програмни продукти, обявен от Департамента за информация и усъвършенстване на учители гр.София, взеха участие 31 автори с общо 26 продукта. На трето място в конкурса е образователно- програмният продукт на тема“ ТВОРЕЦЪТ БОГ И ЧОВЕКЪТ ТВОРЕЦ – ВРЪЗКАТА МЕЖДУ БИБЛЕЙСКИЯ МОТИВ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЧОВЕКА И ГЕРОИТЕ В ТВОРЧЕСТВОТО НА ЙОРДАН ЙОВКОВ“ с автор Елеонора Велева – учител по български език и литература в СОУ "Антим І", Златоград. Продуктът е предназначен за учителите, преподаващи в ХІІ клас, както и за самостоятелната подготовка на зрелостниците.


ОЩЕ НОВИНИ


понеделник, 27 Март 2023
36

Актуално
Предстоящи събития